Regel uw nalatenschap tijdig!

Confidente – uw erfrechtspecialisten / Zo bespaart u veel leed en kosten

In onze praktijk komen we helaas nog steeds veel schrijnende situaties tegen: de (afwikkeling van een) nalatenschap is slecht of niet geregeld wat veelal leidt tot onmin, ongenoegen en onnodig verdriet bij de nabestaanden. Tevens wordt er vaak teveel aan (erf)belasting betaald en sluit, als er al iets geregeld is, het (levens-) testament niet meer aan op de huidige situatie.

Is een van de volgende situaties op u van toepassing?

  • U en uw partner hebben geen kinderen (in de buurt)
  • U bent gescheiden en heeft (minderjarige) kinderen
  • U bent alleenstaand en heeft geen kinderen (in de buurt)
  • U of uw partner heeft stiefkinderen
  • U heeft kinderen en de onderlinge verstandhouding is niet heel goed
  • U heeft kleinkinderen en wilt hen iets nalaten
  • U heeft een onderneming, bent ZZP-er of DGA
  • U heeft vragen over uw toekomstige nalatenschap

Dan is het extra verstandig om ongewenste verassingen te voorkomen en uw zaken goed geregeld te hebben voor het moment dat u of uw partner overlijdt. Dat geldt ook voor de situatie dat u of uw partner, om wat voor reden dan ook, (tijdelijk) niet meer in staat is om zijn of haar eigen belangen goed te behartigen.

Voorkom nodeloos leed en laat u zich adviseren door een van de erfrechtspecialisten van Confidente. Een eerste gesprek kost u niets en geeft u een goed beeld van de voor uw situatie belangrijke aandachtspunten. Ook als u vragen heeft over de afwikkeling van een erfenis, kunt u daarvoor bij ons terecht.

Schrijf u in voor deze informatie dag via onderstaand formulier.
LET OP! Wegens grote belangstelling is de informatiedag op 20 juni aanstaande helemaal volgeboekt. U kunt alsnog bij ons terecht op maandag 24 juni tussen 13.00 en 16.00 uur als u zich aanmeldt via onderstaand formulier.

U kunt hieronder een voorkeur voor een tijdstip opgeven, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

*verplichte velden

Confidente heeft jarenlange ervaring in advies en begeleiding van (de afwikkeling van) uw erfenis. Onze deskundigheid betreft o.a. testamenten, levenstestamenten, estate planning, erfbelasting, (levens-)executele en vereffening. Wij zetten onze expertise graag in om zowel u als uw naasten de nodige zorg uit handen te nemen.

Overlijden en nalatenschappen, het zijn vaak tere onderwerpen. De mensen van Confidente begrijpen dat en handelen daar vervolgens naar.

Uw erfrechtspecialisten staan voor u klaar op maandag 24 juni tussen 13.00 en 16.00 uur in Amstelveen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend goed gesprek en een kop koffie (thee kan ook).