Administratieve diensten

De overheid verwacht een steeds grotere zelfredzaamheid van iedereen. Zelfs de blauwe envelop valt in de toekomst niet meer op de mat. Er wordt van u verwacht dat u zelf het overzicht heeft en houdt op uw (financiële) administratie, weet wanneer en hoe u uw belastingaangifte moet doen en dat u blijvend uw eigen (bank-)zaken regelt. Dat is voor velen een tijdrovende, veelal ingewikkelde of vervelende opgave. Maar het is wel belangrijk.

Welhaast dagelijks wordt er door instanties en bedrijven een beroep op u gedaan. Per post of via internet: rekeningen dienen te worden betaald, u dient (digitaal) te communiceren over nota’s, declaraties, verzekeringen enzovoort en u wilt een voor uzelf, én met het oog op de toekomst, overzichtelijke administratie.

Wellicht dat ook u ondersteuning kunt gebruiken bij uw administratie, (bank-)zaken en het (digitaal) communiceren met bedrijven en instanties.

Confidente kan u daarbij ondersteunen, ook als u het (straks) misschien niet meer zelf kunt of wilt. Confidente kan zakelijke beslommeringen voor u uit handen nemen en zorgen voor uw postbehandeling, (financiële) administratie, belastingzaken en het regelen van alle voor u en uw situatie relevante zaken, ook bij u thuis.

Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 020 – 6756711.

vorige
volgende