“Bij mijn overlijden wil ik dat anderen daar zo min mogelijk last van ondervinden”

Regelen vooraf

Het getuigt van inzicht en verantwoordelijkheid om zaken rond uw overlijden vooraf goed vast te leggen. De wet regelt veel rond erven en nalaten, maar uiteraard niet over uw persoonlijke wensen, voorkeuren en voornemens. Wie graag zelf de regie in handen houdt, doet er goed aan vooraf duidelijkheid te creëren. Uw nabestaanden zullen u er dankbaar voor zijn.

Wat zijn uw wensen met betrekking tot uw vermogen, uw huis, uw persoonlijke bezittingen (als meubelen, juwelen, boeken, schilderijen, kleding etc.), uw afscheid, uw uitvaart?

Om u enigszins op weg te helpen heeft Confidente voor u een leidraad ‘Mijn wensen’ opgesteld die u als basis kunt gebruiken om uw wensen op een overzichtelijke wijze op te schrijven. Deze kunt u binnenkort hier downloaden.

Indien u advies wilt over hoe uw keuzes het beste kunt vastleggen, wilt weten wat de consequenties van uw besluiten zijn, praktische hulp kunt gebruiken bij de inventarisatie van uw wensen of het op orde brengen van uw administratie, dan staat Confidente u graag terzijde. U kunt ons te allen tijde contacten voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.