“Het leek eerst niet veel werk, maar al gauw bleek het een ingewikkelde administratieve klus”

Diensten

Confidente regelt waar u niet aan gedacht heeft of niet aan wilt denken; betrokken en betrouwbare hulp bij alle praktische en administratieve zaken waar men bij een overlijden c.q. het verlies van een dierbare mee te maken krijgt:

  • Confidente neemt nabestaanden, in toch al emotioneel moeilijke tijden, de zorg of alles goed geregeld wordt uit handen.
  • Confidente ondersteunt mensen op een persoonlijke en kundige wijze bij het vastleggen van hun wensen voor het geval zij komen te overlijden.

Confidente biedt daartoe een drietal diensten aan:

  1. Nalatenschapafhandeling: Praktische afhandeling en begeleiding na het overlijden, zoals het opzeggen van abonnementen, verzekeringen en bankzaken, het zorgdragen voor de boedelverdeling en het afhandelen van allerhande praktische en administratieve zaken.
  2. Het vooraf regelen van de laatste wil van de betrokkene(n). Dit betreft de registratie van, advies over en het regelen van de nalatenschap van roerende en onroerende zaken, het afscheid en de uitvaart en zaken als de voogdijschap en machtigingen. U krijgt een handzame map waarin alles overzichtelijk is terug te vinden.
  3. Hulp bij het organiseren van de (financiële) administratie en het registreren en documenteren van alle belangrijke gegevens over uw persoon, gezin of huishouden.
volgende