Tarieven

Confidente hanteert een tarief van € 105,- all-in per uur, exclusief BTW en exclusief eventuele kosten van derden (bijvoorbeeld taxateur, notaris, fiscalist e.d.).

Pakketprijs nalatenschapafhandeling:

Voor de nalatenschapafhandeling biedt Confidente de mogelijkheid om de totale afwikkeling (coördinatie èn uitvoering) voor een vaste pakketprijs te verzorgen, ongeacht de precieze omvang van de werkzaamheden. Gemiddeld genomen kost de afhandeling van een nalatenschap circa 55 uur. Confidente hanteert een pakketprijs van € 5.250,- (exclusief BTW en exclusief eventuele kosten van derden). Dat kan voor u heel voordelig zijn. Zie voor meer informatie en de voorwaarden: pakketprijs nalatenschapafhandeling.

Abonnement actualisering laatste wil:

Gedurende uw levensloop zijn zaken en mogelijk ook uw wensen aan verandering onderhevig. Indien u dat wenst kunnen wij tegen een gereduceerd tarief een één- of tweejaarlijkse check doen en eventuele wijzigingen verwerken, zodat uw dossier altijd actueel en volledig is. Indien u een abonnement neemt voor een regelmatig terugkerende check brengt Confidente u een tarief van € 125,- all-in (exclusief BTW) per keer in rekening; ongeacht de tijd die nodig is om alles te door te nemen en te actualiseren.

Abonnement administratie:

Voor veel mensen is het voeren van de administratie een onaangename en moeizame taak. Veel administraties zijn daardoor onoverzichtelijk en incompleet. Dat is vaak onprettig en zorgt voor onrust. Bovendien is een overzichtelijke en actuele administratie een onmisbare hulp bij al het regelwerk na een overlijden.

Voor het op orde krijgen en houden van uw administratie biedt Confidente u een aantal mogelijke pakket- en abonnementsvormen.

vorige