“Voor velen is het een zegen als een onpartijdige derde met een beetje tact de zaak in goede banen kan leiden”

Werkwijze

Het verlies van een dierbare heeft ingrijpende en verregaande gevolgen voor de nabestaanden. Hoog oplopende emoties en wisselende stemmingen wisselen elkaar af. Dat kan lange tijd duren en grote invloed hebben op het leven van de nabestaanden.

Juist in die periode kan er behoefte zijn aan uiteenlopende vormen van ondersteuning. Die moet in alle gevallen persoonlijk, praktisch en pragmatisch zijn. Maar ook flexibel en inzetbaar op het moment dat daar behoefte aan is.

Confidente biedt de mogelijkheid om de totale afwikkeling van een nalatenschap voor een vaste prijs uit te laten voeren. Of te kiezen voor een vorm waarin specifieke onderdelen correct en compleet worden afgehandeld.

In alle gevallen is sprake van professionele ondersteuning en adequate begeleiding. Waar, hoe en wanneer u dat wenst. Voor u en samen met u.

Daarbij heeft u één vast aanspreekpunt, uw vaste vertrouwenspersoon die u met raad en daad terzijde staat.

Uiteraard ondersteunen wij ook mensen die hun afscheid en nalatenschap zelf vooraf goed en op een verantwoorde manier geregeld willen hebben.

Confidente hecht eraan om vooraf samen met u en/of direct betrokkenen in een oriënterend en kostenloos gesprek uw wensen en verwachtingen te bespreken, elkaar te leren kennen en samen te bepalen hoe Confidente u kan bijstaan.

Klik hier voor een overzicht van onze diensten.

vorige
volgende