Cliënten over Confidente

Nono van Confidente heeft voor mijn familie de erfenis van onze grootmoeder afgehandeld. In deze delicate familieaangelegenheid wist zij een balans te creëren en te behouden tussen empathie en zakelijkheid. Zij heeft niet alleen de te nemen stappen en de stand van zaken helder in kaart gebracht, maar ook druk uit geoefend bij de betrokken instanties. Nono heeft een zeer goede invloed op me gehad op momenten, dat mijn visie op zaken door emoties werden vertroebeld.

Mevr. E. B.

Elke keer als ik weer thuiskom nadat ik bij Nono van Confidente ben geweest en mijn stapel ‘to do’ weer tot bijna nul is gereduceerd, is er een groot gevoel van opluchting en is mijn hoofd weer helder. Het blijkt dat bij het overlijden van een dierbare de emotie zo groot is dat gestructureerd handelen een enorme opgave is. Daarom is het inschakelen van een professional die deze zaken op zo’n ogenschijnlijke makkelijke manier van je overneemt, iets dat ik iedereen zou aanraden. Nono doet dit op een zeer plezierige, aardige en integere wijze!

Mevr. J. H.

Ik zag door de bomen het bos niet meer en werd krankjorum van alle instanties waar ik dingen moest regelen en die volharden in het sturen van post gericht aan mijn overleden echtgenoot. Confidente heeft mij uitzonderlijk goed geholpen: niet alleen is alles nu goed geregeld, werd negativiteit buiten de deur gehouden en kon ik op een heel prettige manier ook mijn verhaal kwijt.

Mevr. M. V.

Het is een verademing om in emotioneel heel lastige tijden iemand te vinden die je met zorg en aandacht terzijde staat. Ik ben dan ook heel blij dat Confidente mij en mijn familieleden een grote zorg uit handen heeft kunnen nemen.

Mevr. G. v.d. S.