Consultants

Regio Gooi- en Eemland/Almere

Vestiging Hilversum

Carina Stassen

Carina wil iets betekenen voor mensen, ze zoveel mogelijk helpen. Ze vindt het belangrijk haar klanten zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen, zeker in tijden dat het moeilijk(er) gaat. Dit alles gaat gepaard met een groot enthousiasme en op een betrokken, discrete manier. Carina is er aan gewend om met vertrouwelijke informatie in verschillende situaties om te gaan. Dit blijkt ook uit de langdurige relaties die zij met haar klanten onderhoudt.

“Ik ben de samenwerking met Confidente aangegaan vanwege de visie op het medemenselijk ondernemen. Respect, vertrouwen en integriteit staan zowel bij Confidente als bij mij hoog in het vaandel”.

Carina Stassen (1965) studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht.
Vanaf 1986 werkt ze binnen de bankwereld (bij lokale Rabobanken) in diverse commerciële en leidinggevende functies, waarvan ruim 10 jaar als accountmanager Private Banking.

In 2006 is ze gestart als zelfstandig Personal Organizer.
In 2012 heeft Carina de opleiding ‘Adviseur Zilveren Golf®’ gevolgd, een gecertificeerde opleiding gericht op passend financieel advies aan 50+ relaties.
In 2013 volgde ze de leergang Executele en is sindsdien lid van de NOVEX, de Nederlandse Organisatie voor Executeurs.

c.stassen@confidente.nl

Regio Noord- en Zuid-Holland 

Vestiging Hoofddorp

Virginie de Zanger

Bij Virginie staan de behoeften en de wensen van haar klanten voorop. Door haar rustige uitstraling, inlevingsvermogen en luisterend oor weet zij het vertrouwen van haar klanten te winnen. In een open gesprek kan Virginie zich een goed beeld te vormen van de werkelijke belangen die er bij de klant spelen. Hierdoor kan zij haar klanten gericht van dienst zijn.
Vanaf 1983 bekleedde zij diverse functies gerelateerd aan de juridische en financiële dienstverlening. Inmiddels heeft Virginie jarenlange ervaring met alle voorkomende vraagstukken rondom nalatenschappen, deels ook vanuit haar eigen onderneming. Virginie heeft zich bij Confidente aangesloten vanwege de open en eerlijke manier van werken, een werkwijze gestoeld op medemenselijkheid die nauw aansluit bij haar visie van klantbenadering.

Virginie studeerde Nederlands en Notarieel Recht daarnaast heeft zij diverse aanvullende opleidingen gevolgd waaronder Estate Planning, Bedrijfsoverdracht en Mediation.
In 2014 volgde ze de leergang Executele en is sindsdien lid van de NOVEX, de Nederlandse Organisatie voor Executeurs.

v.dezanger@confidente.nl