Raad van advies

Robert Boekestijn

De kracht van Robert Boekestijn ligt in het succesvol naar de markt brengen van ideeën. Kijk naar de initiatieven als Radiuz Total Mobility en BIRI (business idea rating institute). Daarnaast begeleidt Robert in brede zin ondernemers in hun opstartfase en adviseert hij de overheid in de relatie tussen de publieke en private partijen. Robert heeft een brede belangstelling voor innovatieve concepten die de status quo naar het volgend niveau kunnen brengen.

Joost Rademaker

Joost Rademaker is sterk op het gebied van ‘strategic & creative brand activation and advertising’: was onder meer MD van grote internationale bureaus als Euro RSCG 4D en Momentum, heeft meerdere Effies ‘op zak’ en is inmiddels ruim 5 jaar succesvol met zijn eigen ‘zet je merk aan het werk’ bureau RadeMakkers. Daar bedient hij klanten als Brand New Day, Telegraaf Media Groep, Nederlandse Energie Maatschappij, KARWEI, Israëlisch Verkeersbureau, EYE Filminstituut en vele anderen.

Sjaak Sneek

Sjaak  is een zeer ervaren accountant en financieel adviseur. Stond jarenlang aan het hoofd van het kantoor van Deloitte in Hoorn en heeft zich sinds 5 jaar gevestigd als zelfstandig  adviseur. Is de ‘financiële huisarts’ voor meerdere ondernemers en organisaties.

Balou van de Ven

PR- en communicatiespecialist Balou is oprichtster van bureau Hollander dat later is samengegaan met Grey waar zij als MD van GCI Holland deel uitmaakte van de executive board van de Grey Communications Group, later Cohn en Wolfe. Haar specialisme is o.a. Public Education: zo kreeg Balou Nederland aan de glasbak, aan de olijfolie en stond zij aan het roer van ‘Nederland Schoon’. Haar klantenkring kenmerkt zich door grote namen en daarnaast vervult Balou meerdere bestuursfuncties.