Gratis intake gesprek

Een (toekomstige) nalatenschap roept vaak veel vragen op. Zowel voor degenen die iets nalaten als voor erfgenamen. Bij Confidente krijgt u vrijblijvend antwoord op uw vragen. Daar maken we graag tijd en ruimte voor, omdat we weten dat het ingewikkeld en gevoelig kan zijn en we u graag helpen.

Neem contact met ons op voor een intakegesprek. Vul het aanvraagformulier in of bel 020 – 6756711.

Vragen die kunnen spelen:

  • Heb ik het goed geregeld?
  • Is het verstandig een testament te maken?
  • Hoe regel ik dat mijn erfgenamen straks niet voor verrassingen komen te staan? Of ruzie krijgen?
  • Wat als ik ernstig ziek word en niet meer in staat ben aan te geven wat ik wil?
  • Hoe groot is mijn (kinds)deel en moet ik de erfenis (altijd) aanvaarden?
  • Hoeveel erfbelasting (voorheen successierechten) moet ik betalen?
  • Ik ben tot executeur benoemd, waar moet ik allemaal op letten?

Daarbij is elke situatie uniek. Zowel wat betreft onderlinge relaties, bezittingen, vermogen als wat betreft wensen. Bovendien zijn de adviezen en/of ervaringen die u hoort vanuit uw naaste omgeving vaak heel verschillend. Dat kan tot onduidelijkheid en verwarring leiden. Confidente geeft u een passend antwoord op uw vragen.

Confidente hecht eraan om vooraf samen met u en/of direct betrokkenen in een oriënterend en kosteloos gesprek uw wensen en verwachtingen te bespreken, elkaar te leren kennen en samen te bepalen hoe Confidente u kan bijstaan.

Bel 020-6756711, vul het aanvraagformulier in of stuur een e-mail naar info@confidente.nl